Семейството на Маги Халваджиян беше пример за стабилност и сплотеност, до днес!

Неочакван и страшен удар разтърси едно от най-сплотените и уважавани семейства у нас - това на Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян. Двойката години наред бе пример за подражание не заради финансовите си възможности и просперитет, а за това, че нито веднъж не влезе в устите на жълтите вестници с предателства и изневери.

Точно това е и причината настоящият случай да се сравни с гръм в рая. Кремена Халваджиян не може да си намери място от шока и последвалия го страх, а Маги Халваджиян на пръв поглед го играел гузен. Това разкриха източници от коридорите на Нова телевизия, станали свидетели на наистина скандалната случка.

[caption id="attachment_338305" align="alignright" width="300"]Маги Халваджиян Маги Халваджиян за първи път, откакто е семеен, лапнал по друга жена[/caption]

А тя е между Маги Халваджиян и неговата отколешна любимка Жана Бергендорф. Не, няма лъжа - оказа се, че арменецът за първи път в семейния си живот, здраво е лапнал по гласовитата червенокоска, която обаче също като него, е семейна и с дете.

"Трепетът на Маги към Жана се появи отдавна и не остана скрит от колегите. Маги е мъж, който не може да лъже. Той е толкова прям и директен в чувствата си, че очите винаги го издават - ако одобрява някого, или ако е бесен. В случая с Жана, той си падна по нея още в края на миналия "Х Фактор", но дълго време всичко бе само симпатия. Маги много обича Кремена и за нищо на света не иска да я нарани. Но да не забравяме, че и той е мъж, не е безгрешен", разкриват близки до Маги Халваджиян.

Откакто продуцентът започнал да работи рамо до рамо с Жана Бергендорф в шоуто "Като две капки вода" обаче, ситуацията станала наистина взривоопасна. Маги продължавал да се прави на корав и да пренебрегва чувствата си към Жана, като се стигнало дотам, че в последно време буквално я избягвал. Бергендорф обаче, като типична кокетка, постоянно дърпала лъва за опашката.

"Ясно е, че от чувствата си никой не може да избяга, но Маги е на път да загази здраво с Кремена. Тя изобщо не е вчерашна, а наскоро вече клюкарите й докладваха за едно "странно" усамотение на Маги и Жана в кабинета му. Кремена не направи скандал - тя е дама, която знае да пази достойнството си. Но ще е глупаво ако той разбие семейството си заради едното увлечение", убедени са близки до продуцента.

Които, между другото, отдават душевната забежка на Маги Халваджиян по Жана Бергендорф с факта, че тя много наподобявала младата Кремена Халваджиян - бунтарка, с нетрадиционна визия и поведение, и безкрайни татуси, досущ като дизайнерката.