Лора Караджова призна цялата истина за проблемите си с Валентин Славов, които я тормозят!

Щерката на Данчо Караджов - младата майка Лора Караджова се радва на бебчето Алиса, но живота й не върви по мед и масло. Защото в отношенията й с таткото Валентин Славов се е получило съвсем неочаквано пропукване. Причината за което бе разкрито от самата певица.

Лора Караджова сподели пред най-близките си дружки истината, а тя е, че ревността е пуснала корени в отношенията й с Вальо, поради което скандалите помежду им зачестили. Валентин Славов обаче ревнува Лора по независещи от нея причини.

[caption id="attachment_341080" align="alignright" width="300"]Лора Караджова Лора Караджова получила неприлични предложения, които събудили звяра у Вальо[/caption]

"Какво да направя като съм публична личност и хората ме познават?! Проблемът е, че често ставам обект на мъжко внимание и откровено неприлични предложения, което побърква Валентин. Разбирам го, но понякога ми идва в повече и наистина ми тежи", разкрива Лора Караджова.

Тя разказва, че по време на последните й участия тлъсти баровци са се домогвали до нея, но не за любов, разбира се, а за едните креватни упражнения. "Лора е много желана жена - постоянно я свалят, правят й подаръци и й се умилкват напълно непознати тузари. Тя ги реже, но Валентин като типичен мъжкар, не вярва. Все си мисли, че ще се превърне в будала, а Лорчето ще залитне някъде", разказват приятелки на младата певица.

И добавят, че кавгите между Лора Караджова и Валентин сериозно зачестили. Припомняме, че това далеч не бе така, докато Лора имаше връзка с Део. Фактът, че и двамата бяха от музикалния бранш и отлично познаваха особеностите му, ги сближаваше адски много. Нещо, което очевидно настоящата половинка на певицата не може да разбере.

Засега обаче Лора Караджова не е залитнала встрани и нито веднъж не е напуснала Вальо след поредната разправия. Като се има предвид свободолюбивия й и решителен характер обаче, нищо чудно търпението й да не продължи дълго, коментират запознати.