Антония и Атанас от "Женени от пръв поглед" преживяват неочаквано и силно разочарование!

Антония и Атанас - това е двойката от новото ТВ риалити "Женени от пръв поглед", която единствена усети химията помежду си още от самото начало - от първия поглед в ритуалния дом. Страстната целувка, с която Атанас плени сърцето на чаровната Антония, успя да омагьоса и зрителите. А всички бяха убедени, че тези двамата ще останат заедно по волята на съдбата. Е, поне досега.

Защото "раят" на Антония и Атанас в Барселона ще бъде разтърсен от силен гръм, след който нещата между тях вече няма да бъдат същите. Това ще се случи в продължението на "Женени от пръв поглед" - ТВ експериментът с безброй изненади.

[caption id="attachment_338422" align="alignright" width="300"]Женени от пръв поглед Най-сплотената двойка в "Женени от пръв поглед" ще преживее неочакваното[/caption]

След първоначалната еуфория, заради която Антония и Атанас буквално не можеха да отдалят устни един от друг, а първата им брачна нощ бе по-бурна и от бушуващо море, идва ред на "проглеждане" и разочарование. То със сигурност ще бъде по-осезаемо за Антония, но сълзите ще напълнят очите на романтичния и всеотдаен Атанас.

Наско ще чуе силни и болезнени думи от своята "непозната" съпруга, която в прав текст ще му даде да разбере, че първото й впечатление от него и "пеперудките в стомаха" са били заблужаващи. Антония все повече не харесва преекспонирането на любов и романтика у Атанас като счита, че ролята му е твърде фалшива.

А той няма да успее да я убеди, че действително изпитва чувства към нея. "Може би просто търсиш някого, когото да обичаш. Това търся и аз, и затова съм тук. Но любовта не идва за два дни, а още по-малко се поражда от камерите и ефектите на пътуването. Човек се нуждае от духовна близост с другия, за да може да го почувства истински. А аз до момента не мога да те почувствам такъв", признава разочарованата Антония, което срива Атанас.

Той обаче не се предава, а твърдо гарантира, че ще направи всичко, което тя иска, за да й докаже сериозността на намеренията си. "Не разбираш ли, че точно това не искам - да се водиш по моите желания. Фалшиво е. Необходимо ми е да видя личните ти мисли, реакции и действия, но породени единствено от собствените ти чувства и желания, не от моите", продължава да недоволства Антония, което ще доведе до първия сблъсък в идилията на младото семейство.

Всичко това, а и много повече "тайни" ще излязат наяве в "Женени от пръв поглед" само след броени дни.