Чаровният и винаги усмихнат Руслан Мъйнов преживява голяма болка, каквато вече веднъж го извади от строя с години!

Голяма мъка застигна лъчезарния комик Руслан Мъйнов, чиито живот се преобърна на 180 градуса само за ден. Чаровникът преживява огромна болка, каквато вече веднъж го извади от строя за доста време. Днес обаче усещането е още по-изострено точно, защото прилича на прокоба, разкриха близки до актьора и певец.

Оказа се, че настоящата приятелка на Руслан Мъйнов - колежката му от "Комиците" Анелия Луцинова го е напуснала внезапно. Без предизвестие, без предварителни индикации, просто ей така. Ужасът за Руслан се разиграл преди няколко дни, когато Анелия сложила край на връзката им с... бележка.

[caption id="attachment_341918" align="alignright" width="300"]Руслан Мъйнов Руслан Мъйнов отново е предаден и сам, Анелия Луцинова си тръгна[/caption]

"Заряза го. Все още не се знае защо и дали има друг мъж в живота й, защото бележката беше достатъчно тъпа и банална - от сорта на това: "Не сме един за друг, трябва да си намериш по-добра жена"... и прочие глупости. Представете си какво му е било, когато се е прибрал у дома и е заварил това чудо върху леглото. Как не я е срам, поне в очите да го беше погледнала", искрено се възмущават колеги и приятели на Руслан Мъйнов.

Припомняме, че Руслан и Анелия Луцинова бяха колеги няколко години, когато впоследствие между тях припламнаха чувства и Руслан Мъйнов най-после се зарадва, че е открил любовта. Защото след връзката му с Алекс Сърчаджиева и фактът, че го заряза заради Иван Ласкин, симпатягата почти се бе предал.

Анелия Луцинова обаче успя да го съживи и дори нещо повече - да го накара да й предложи годеж и дори да заживеят заедно. И точно, когато приятелите му вече усилено се готвеха за предстояща сватба, сега явно ще трябва да полеят настояща раздяла.

"Руслан е съсипан. Мъчи се да не го показва и гледа да е пак усмихнат пред хората, за да не ги товари с проблемите си, но много го боли. Защото това, което направи Анелия, си е чисто предателство. Нямаше дори смелостта да се изправи пред него", коментират близки на актьора.

И се чудят как ще се държи Анелия Луцинова, когато след ден само ще трябва да се изправи пред Руслан, за да снимат поредния епизод на "Комиците".