Златка Райкова е нещастна с ММА бореца Георги Валентинов, разкриха нейни близки!

Противно на очакванията, че всичко между Златка Райкова и ММА състезателят Георги Валентинов върви по вода, това се оказа невярна информация. Поне не и в последно време, когато Златка Райкова се чувствала адски нещастна. Това разкриха нейни дружки за столичен вестник, притеснени за красавицата.

Оказа се, че Георги Валентинов е донесъл нещастие на Златка Райкова. Но не, защото тя го е хванала в крачка с друга жена, или защото момчето е спряло да я обича, а защото връзката й с него подлага Златка Райкова на огромни лишения.

[caption id="attachment_314998" align="alignright" width="300"]Златка Райкова Златка Райкова е все по-нещастна от живота си с Георги[/caption]

"Злати продължава да обича Георги, но отдалече й личи, че се измъчва. Тя е свикнала на живот, който е доста по-различен от този с настоящия й любим и това я убива. Златка се държи мъжки и се опитва да не дава поводи на Георги да се срамува от финансовото си положение, но едновременно с това не може да работи като преди и да се снима за различни списания, за да не провокира ревността му. И така се върти в омагьосан кръг", разказват приятелки на Златка Райкова.

По думите им, Златка Райкова вече не можела да си позволи да пазарува често и от любимите си тузарски столични бутици. Не си отпускала душата и по ресторанти и нощни клубове, в които преди време е пръскала стотици левове само за една вечер.

[caption id="attachment_314999" align="aligncenter" width="300"]Златка Райкова и Георги в добрите времена Златка Райкова и Георги в добрите времена[/caption]

И всичко това, защото Георги Валентинов няма достатъчно средства, за да й осигури предишния комфорт. "Златка Райкова не е материално момиче, но се съгласете, че всяка на нейно място би се почувствала ощетена и потисната при подобен обрат в живота си. Георги има обещаващо бъдеще и Злати много разчита на това. Тя се надява, че в скоро време нещата ще се оправят и бюджетът им ще нарасне", коментират дружките на Златка Райкова.

Злите езици обаче не са толкова оптимистично настроени относно бъдещето на връзката на Златка Райкова и Георги Валентинов като са убедени, че краят на любовта им вече чука на вратата. И именно Златка Райкова е тази, която ще й отвори.