Филип Аврамов за пореден път е на гребена на вълната в любовта. Той е луд по своята мениджърка Христина Димитрова, която е с поне десетилетие по-млада от него.

Двамата са заедно от около година, но едва от около месец се знае за връзката им. Дълго време я пазеха в тайна, но след като през декември миналата година бяха уловени в интимна поза, вече не крият взаимоотношенията си.

Даже напротив, започнаха да ги афишират, защото публикуваха снимки от почивката си в Рим. Фицата е завел новата си изгора във Вечния град, където се радват на любовта си.

През това време в България бившата му любовница Севинч Ибрахим се чуди как да обясни на дъщеря си къде е татко й. Актьорът поддържа връзка с детето, но не чак толкова често, колкото би трябвало. На последния рожден ден на малката Ана дори е стоял само час и половина, защото на другия ден бил на работа, което е недопустимо малко.

Фицата има две дъщери. Голямата е от бившата му съпруга Милена, с която многократно се разделяше и събираше. От 2 години насам окончателно е без нея и се чувства свободен да лудува с всякакви жени.

Интересното е, че звездата от „Домашен арест“ винаги е имал връзки с доста по-млади жени. Дали случайно или не, все около него са млади мадами.

Говори се, че на Фицата ангелът му е слаб и не може да се сдържи пред женските прелести, когато ги види. Ето защо постоянно изневеряваше на Милена и приближава 50-те, а все още не може да създаде истински стабилна връзка. Дали с Христина ще се получи, времето ще покаже.

Източник: БЛИЦ