Тити Папазов е на 56 години. И на 56 години той явно не е в състояние да проумее защо народът масово скочи срещу него в мрежата, след безумното му интервю при Тото от СкандаУ. Интервю, в което нахилен се хвалеше как като млад е остригал като овца главата на бившо гадже и я направил цялата на дупки с машинката за бръснене.

Историята е ясно и няма да я повтаряме отново, защото едва ли има човек с профил във Фейсбук, който да не е наясно с публичния линч, който дори родни звезди наложиха на Папазов. Е, днес той отговори. И показа, че отново не разбира.

"Това е нарочна атака срещу мен, като тази срещу Наско Сираков, когото заплашваха със смърт. Момичето, което остригах, не беше на 16, а на 19", кресна Тити, сякаш ако си пълнолетна, всеки има правото да те малтретира - психически или физически.

Двамата с нея не си говорили около година, а после пак си продумали. А за чужбина заминала със семейството си по-късно. "Какво толкова е станало, че пищите?! Млади бяхме, буйни бяхме, това е", тросна се Тити.

Но днес певицата Йоко Захариев публично обяви, че познава въпросната му приятелка, която се казва Гергана. И която той не само остригал, но и вързал с белезници за парното и я оставил да стои така над 24 часа, докато се прибере някой от техните и я освободи.