При старта на "Ергенът" 2 се появиха слухове, че победителката, грабнала сърцето на Евгени Генчев, ще бъде... Кристина Пламенова. Симпатичната юристка с миловидно излъчване някак прилягаше визуално на пианиста, но ето, че една нейна изцепка доказа категорично, че няма да додрапа до финала.

В интернет, пред свои последователи, без да й дреме, че предаването току-що започна, Криси се издаде. И на практика сама опроверга клюките, че ще носи пръстена на Евгени. То след тези приказки ако успее да запази и приятелството му, пак здраве...

Пламенова, която с нищо не изпъква във формата, поне на този етап - стои като пън, отказва да участва в общите игри, мълчи и се борсучи... определи Генчев за "момченце".

"Той е симпатично момче, но прилича на дете, има детско излъчване", изстреля Кристина, която даде да се разбере, че си пада по мъже, а не по момченца. Това е огромна обида за пианиста, защото е малко неадекватно да се определят като мъже само типажа нацепени батки или подобия на Виктор Стоянов.

"На какво искате от Крисито?! Тя заяви, че харесвала и дори обичала Габриела Бланко. Какво повече да се каже за акъла й, който явно е на нивото на другата, нищо, че е завършила право или криво", коментират в нета.