Същински трус и то доста високо по Рихтер, предизвика в мрежата Венета Райкова. Крехката блондинка е на море от доста време, но тази година няма нищо общо с предишните, защото за първи път от години насам е с мъж.

Както вече стана ясно, Райкова най-после си хареса някого, след като постоянно отблъскваше кандидатите и ухажорите си. Тя твърдеше, че си е самодостатъчна и има толкова интересни неща, с които да се занимава, че последното, което й трябва, е някакъв си мъж.

Е, този явно не е някакъв, а и преди часове самата водеща се изказа така гръмко, че побърка нета. "Чак толкова голям не бях виждала досега", изцепи се Венета и за да замаже положението, пусна снимка на огромен кроасан. Наясно сме, че това е любимата й закуска, без която не остава, а и се радва, че може да яде кроасани и други вкусотии на поразия, без да й се лепи. Супер!

Като си я знаем как говори с двусмислици и намигвания обаче, сме сигурни, че Венета нямаше предвид размера на кроасана, а нещо съвсем друго... Не бързайте, де, може да е имала предвид ума на гаджето си...

На друго стори тя отново показа ръката му, този път двамата са на винце и рибни блюда. А потребители се чудят какъв ли е този мъжкар и какво направи с твърдата Райкова, че да я подлуди така.

Източник: Crimesbg.com