На вълните на щастието и любовта се носеше от известно време Мика Стоичкова, която най-после откри нов мъж. Двамата са заедно от месеци, но щерката на Камата изрично е забранила на всички запознати да коментират и разкриват самоличността на въпросния господин, от чисто суеверие.

Влюбената Мика Стоичкова е извън кожата си: Камата наплаши новото й гадже! (ще останат ли заедно - виж още)

Знаем, че досега на Мика не й вървеше особено на интимния фронт като първо се разпадна връзката й с Иво Аръков, а после и тази с бащата на дъщеря й - турчина Айкут. Затова в момента тя била готова на чудеса, само и само да опази трепетното чувство, което я връхлетяло, но... Христо Стоичков й сложи лекинко "прът в колелото".

Познати на семейство Стоичкови разкриха, че Ицата пет пари не давал какво ще каже щерка му, която обожава. Той нямал доверие на новия й любим и го поставил на меко казано кръстосан разпит. Да не говорим, че го следял и наблюдавал като под лупа.

"Прав е Ицо, защото се видя как приключваха големите любови на дъщеря му досега. Тя не е виновна и не избира в кого да се влюби, но баща й е загрижен за нея и за внучка си. Но май наплаши повечко този юнак, та от няколко дни Мика му е бясна. Ще се оправят, двамата се обичат безумно", категорични са източниците.