Май по-влюбена не сме я виждали, или поне не помним (изключая Коко Динев, разбира се, но това беше в "древността"). Анелия е отдала цялото си сърце на половинката си Любомир Захаринов, когото много от феновете й не одобряват за нея, но тя не ще да чуе.

С никой друг досега певицата не е пускала така свободно снимки, особено в откровено романтични пози като прегръдки, целувки и прочие. Със Захаринов го прави вече няколко пъти, направи го и днес. Анелия качи снимки от почивката, която си дадоха двамата и отидоха на ски в планината.

Влюбената Анелия пак награби Захаринов пред всички! (ето къде заминаха - СНИМКИ)

Дивата даде да се разбере, че не са отпрашили към някой тузарски ски курорт, подобно на надутата Антония Петрова и нейния Ивайло Батинков, а са заложили на родните местенца, които по нищо не им отстъпват. Особено ако наистина си щастлив с човека до себе си, каквато явно е Анелия, а не иска просто да се покаже...

"Обичам, щастлива съм и съм обичана. А любовта се носи направо във въздуха", написа певицата над фотоса, на който гълъбчетата са ухилени до уши, все едно "яйце им белят".

Мнозина вече питат Анелия няма ли да се омъжи за Захаринов и няма ли да си родят дете, но по втория въпрос тя е категорична, че вече има съвсем пораснала щерка и не й се бави бебе. Колкото до сватбата, май след развода с Коко я е страх отново да застане пред олтара.