Ивайло Цветков - Нойзи е промил тотално акъла на иначе интелигентната Мария Игнатова. Откакто е негова съпруга, тя така се е поддала на... и ние не знаем точно на какво (на чара му ли, на ума му ли, на другото ли...), но просто не е същата жена. Това обаче е в неин ущърб.

Докато през дългите си години връзка с Димитър Рачков, Мария буквално беше носена на ръце и обожавана от комика, то в брака си с Нойзи тя е тази, която се възхищава, пляска възторжено с ръчички и гледа Ивайло като влюбено теле. Каквото и да направи той, Мария е ок. И го аплодира.

Видяхме как Нойзи не пипна нищо у дома им, докато Мария Игнатова беше гост в "Черешката", а сме виждали и много други случаи, в които той прилича меко казано на бастун в поведението си към нея. Днес дойде ред и на поредния му "жест" към уж любимата жена, когато той реши да й посвети книга с диалози.

Книжлето включва диалози и мисли на родни известни личности, което само по себе си е нелепо за посвещение на жена ти. Още по-безвкусно е обаче самото послание, което гласи само "На М.". Не Мария, не Мария Игнатова, а М. Че то утре спокойно може да подари същото книжле и на някоя друга Мария, Мариета, Мариела, Маринела, Минка, Моника, Марина и прочие женски имена със същата буква.

Дори близки приятелки на Игнатова отдавна се чудят защо тя не настоява за по-романтично и нежно отношение към себе си, но явно това е то - някои жени като се влюбят и главите им изветряват.