Факт е, че мъжете, които биха могли да устоят на Джулиана Гани, никак не са много. Герасим Георгиев – Геро например не е сред тях и отдалеч си личи, че има симпатии към русото изкушение.

 

„Само на мен ли ми се струва, че Геро си пада по Джулиана Гани, даже малко се спича от нея. Много е сладък така“, коментира фенка на предаването. Не може да се отрече, че когато е до нея, Геро се държи като влюбен тийнейджър, който се притеснява около харесваната девойка.

 

Друга зрителка пък отбелязва, че Геро харесва Джули и двамата си отиват. Мъж й отговаря „банковата му сметка е дебела колкото него, ще я бъде тая работа“, очевидно визирайки, че силиконката си пада по заможни мъже, но всъщност е точно обратното. На практика Джулиана Гани винаги си избира обикновени момчета, без големи финансови възможности, за да може тя да е човекът с парите и да командва парада.

 

Гани има зад гърба си три брака, два от които провалени. И трите обаче са с мъже, които са значително по-бедни от нея. Последният й съпруг Теодор Гецов е редови полицай във Велико Търново, получаващ заплата в размер на 2000 лв. – пари, които Джулката изкарва за няколко часа.

 

Геро също е семеен от 16 години и двамата със съпругата му Цвета Гагарова имат дъщеря Йохана. Макар по образование съпругата му да е кинезитерапевт, работи като репортер в Нова тв. През 2006 г. избрала журналистиката пред медицината, когато започнала работа в телевизия „Здраве“. Дотогава се трудила като кинезитерапевт в болницата по кардио хирургия „Света Екатерина“. Интересите й са насочени към медицината, спорта и театъра.

Макар Геро да е верен на жена си, сърцето му го тегли към малката Джулка с големите бомби.

Едва ли би развалил семейството си заради силиконката, нито пък тя ще му обърне внимание, предвид факта, че си пада само по атлетични мъже, но пък отстрани си личат симпатиите му към нея – изненадата на този сезон на „Капките“. Носителката на титлата „Мис силикон“, е единствената звън сферата на музиката и изкуството, но се справя не по-лошо от останалите

Източник: Уикенд