Звездата на Холивуд май най-после е прежалил съпругата си, коментират мнозина, а прицината може би е певицата скандинавка Лике Ли.

35-годишната изпълнителка нашумя с парчето си, наречено IFollowRivers, но както обикновено таблоидните клюки се оказаха  много по-силни в популяризирането. Може все още да не сте чували песента на госпожица Ли, но вече знаете, че тя е спрягана за новата жена до актьора.

Мълвата тръгна от уста на уста, след като двамата били „заловени“ да вечерят заедно в ресторанта MotherWolfв Холивуд, а впоследствие става ясно, че живеят на няколко минути един от друг, което неимоверно улеснява тайните им срещи, както вече се шушука из светските среди. Разбира се, слухът е опроверган от цял отбор „близки до Брад и Лике“. Всичко те в един глас твърдят, че актьорът и изпълнителката са платонични приятели и съседи и нищо повече. Лике има син от известния музикален продуцент, работил с Кание Уест и Джей Зи, Джеф Баскър и е известно, че е невероятен фен на Анджелина Джоли. Интерено ще бъде да видим как ще се развият техните отношения, коментирам еи ние от изданието.   Цитат по сп. Ева