До неотдавна Владо Пенев тресеше шкембе и паласки по столичните улици, а днес изглежда строен като манекен, слязъл от кориците на списание. Прави впечатление, че бившият министър на културата е успял да се сбогува с поне 10 кг. от теглото си и сега изглежда доста елегантен, дори и с дебелото зимно палто върху снагата си.

 

Екранният комисар от „Под прикритие“ бе изловен от папараците по време на разходка, но нито веднъж не се задъхал. Мнозина са на мнение, че ако се сбогува и с брадата си, Владо съвсем ще се подмлади и голяма част от дамите на средна възраст биха завидели на Мартина Вачкова. Махне ли четината от бузите си, актьорът, който през октомври чукна 65 години, ще смъкне поне десетилетие.

 

Прави впечатление, че макар месец март да е сравнително топъл, Пенев се облича като за лют студ. Черният балтон, с който бил облечен, докато крачел по ул. „Славянска“, бил от чиста вълна, а около врата си имал увит плетен мохерен шал. Ексминистърът не пропуснал да сложи и шапка на главата си, тъй като повече от всичко на света се страхува от менингит и настинки.

Източник: Уикенд