Актьорът и бивш водещ на Сървайвър - Владо Карамазов направи нещо, което никой не очакваше. Той обаче показа смелост и прямота като разкри скандалната истина за Би Ти Ви и прекратяването на договора си.

Както вече се разбра, идният сезон на Сървайвър няма да се води от Владо, а от Ваня Джаферович. Напоследък хърватинът и жена му Жени Джаферович са пробутвани навсякъде, което е адски дразнещо за зрителите.

Като разбраха, че Ваня ще смени Владо в Сървайвър, хиляди хора скочиха недоволни и затрупаха Карамазов с въпроси. А той отговори директно и кратко! Оказа се, че "любезното" ръководство на медията дори не си е направило труда да го уведоми защо се прави тази смяна. Просто му заявили, че е аут.

"Научих новината като факт и толкова! Не е говорено с мен, не ми е обяснявано нищо. Просто ми се каза, че съм вън, а Ваня идва на мястото ми. Да, имали сме договор, той е изпълнен, може би не са длъжни да ми дават обяснения. А на Ваня пожелавам успех", възпитано каза Карамазов.

Но потребителите изригнаха бесни и попиляха Би Ти Ви затова, че сменя любимецът им за досадните вече Джаферович. И най-вече ги укориха за липсата им на елементарно уважение и култура към Владо.