Владо Карамазов се изпокара и с Теодора Духовникова, отлъчен е от всички!Край с приятелството

между Владо Карамазов и Теодора Духовникова. Двете звезди на театъра и киното са жестоко скарани. Истината за враждата им лъсна на рождения ден на актрисата преди няколко дни. Теодора почерпи всичките си близки, но не покани Владо. [caption id="attachment_437125" align="alignright" width="300"]Владо Карамазов Владо Карамазов се скара и с Теодора Духовникова, която му беше като сестра[/caption] За срутването на всички мостове между Карамазов и Духовникова, които повече от 20 години се водеха най-добри приятели, става ясно от една на пръв поглед невинна снимка, споделена от актьори от Народния театър. Където Теодора работи на щат, а Владо – на хонорар. Фотосът е от столичен ресторант, в който актрисата е празнувала 42-ия си рожден ден. На него се виждат бившите съдружници на Карамазов – Захари Бахаров и Юлиан Вергов, с техните половинки. Най-близката дружка на Духовникова – Ана Пападопулу, младата актриса Радина Боршош, Дарин Ангелов, Марта Вачкова, Владо Пенев. Режисьорката Диана Добрева, актьорът Христо Петков, съпругът на рожденичката и една от техните дъщери.

Прави впечатление обаче едно знаково отсъствие от купона – на Владо Карамазов. Доскоро той не пропускаше събиране на подобна компания. Фактът, че не е уважил празника на най-близката си колежка, говори само за едно – че нещо не е наред между двамата.

Друг знак, който издава, че са скъсали отношенията си, е липсата на каквито и да е снимки на Духовникова, правени от Владо Карамазов в последните месеци. Доскоро изпълнителят на главната мъжка роля в сериала „Дяволското гърло” бе главен фотограф на всичките си колеги в Народния театър, а любим модел му беше именно Теди. Последните й снимки обаче са правени от съвсем друг обектив – този на Юлиан Вергов. Вероятно за да дразни Карамазов, първата му дружка изрично подчертава в социалните мрежи точно пред кого позирала вече – човекът, с когото доскоро Владо бе неразделен. През това време фотографът е започнал да снима селски панаири и баби из Родопите, от което се възхищават неговите фенове, но не и колегите му.

Не е ясно точно какво е сложило край на близостта между двете звезди. Говори се обаче, че началото на края настъпило по време на снимките на „Дяволското гърло” преди 2 години. Заради работата си актьорите се карали непрекъснато и то толкова жестоко, че колегите им се притеснявали, че кавгите може да избият в бой.

До физически схватки не се стигнало, но често звездите в продукцията се вбесявали толкова много един от друг, че спирали да си говорят и се затваряли обидени в хотелските си стаи. Въпреки всичко те някак успели да загладят пукнатините помежду си и на финала на снимките били в сравнително добри отношения. Но горчилката от скандалите им така и не била забравена напълно. Постепенно двамата започнали все повече да се отдалечават един от друг, докато се стигне до сегашното положение на отношенията им, в което общуват единствено по работа. Теодора Духовникова не е единствената, с която Владо Карамазов не се поглежда. От хората, с които е празнувала рождения си ден, той продължава да е близък единствено с Христо Петков, с когото в „Дяволското гърло” играха братя. Двамата са били в един и същи клас в НАТФИЗ и до ден днешен са много добри приятели. Наскоро дори правиха модна фотосесия, в която Владо бе фотограф, а Христо – модел. Извън това приятелство за Владо вече е истинска екзотика да има близък човек в актьорските среди.

Говори се, че откакто преди няколко месеца обяви, че смята да сменя професията, гилдията буквално го е отлъчила. Останалите звезди на сцената, които смятат заниманията си за богопомазани, били обидени, че някой е дръзнал да покаже негативно отношение към това, с което си изкарват хляба.

Именно затова Карамазов прекара цялото лято сам, като се изключат кратките му срещи с членове на собственото му семейство. Към днешна дата той продължава да играе ролята на вълк единак в живота си – нещо, което никога не му е било присъщо, пише Уикенд.