С времето Влади Въргала става все по-слаб, макар да се храни стабилно. За щастие това не се дължи на здравословен проблем, а на напрегнатото му ежедневие. Той изнася театрални представления из цялата страна, снима се в сериал на bTV, а когато не е на сцената, е личен асистент на майка си Анета.

 

Възрастната жена е освидетелствана с процент инвалидност от ТЕЛК, тъй като след изкаран тежък инсулт, тя е трудно подвижна. Налага се синът й да й помага във всичко, в това число и да я извежда навън на разходка с количка.

 

Въргала отбелязва, че напоследък изразходва толкоз много калории, че колкото и да яде, слабее. Слава богу апетит не му липсва и постоянно търси нещо да хапне.

 

Влади Въргала яде и слабее

 

Преди броени дни актьорът и режисьор, който е заприличал на вейка, бе изловен от папараци да нагъва лакомо вафли насред улицата, а челюстите му тракали като мелнични камъни. Макар да погълнал целия пакет със сладки изкушения, твърдял, че може да излапа поне още един.

 

В слънчевия ноемврийски следобед Въргала се разхождал без връхна дреха – само по дънки и син пуловер, а косата му била добре оформена и видимо подкъсена. До неотдавна култовият шоумен вееше дълга коса, но тогава все още не се бе стопил така драстично и прическата му отиваше.

Източник: Уикенд