Помните ли какво каза Катето Евро на сватбата на сина си Сашо Кадиев

Актрисата заяви в прав текст, че е щастлива, че сина й вдига сватба с Ивелина Чоева, но и от това, че вече няма да „идва толкова често в дома й да си хапва от гозбите й, а и да я укорява за тях“.

Припомняме, че звездата от „Оркестър без име“ се превърна в топ кулинарка, дори водеше готварски предавания. На екран актрисата показваше какви невероятни гозби приготвяше.

И не само това,  а в мрежата се фукаше как затваря буркани с различни зарзавати, произведени от двора  в къщата й в село Кокаляне.

Досега си мислехме, че тези кулинарни чудесии и бъзиците между майка и син са безобидни, но „крушката си имала опашка“.

Защото се оказа, че Сашо Кадиев освен страстен почитател на компютърните игри бил  и страшен чревоугодник. И последната случка го доказа.

Водещият бе един от гостите на парти на инфлуенсърите.Купонът бе в луксозна вила в Тетевенския балкан, където освен съпруга на Ивелина Чоева, присъстваха още Наум Шопов с Теа, Алекс Богданска и други.

Освен с традиционните си лафчета, Мамин Сашко изуми всички с огромния си апетит. През цялото време той не спря да чопли и са си хапва от огромната есетра, предназначена за всички.

„Ама Сашко не престана да мели през цялото време, къде я побира цялата тази храна. Не я облазявам Ивелина, как ли ще го изхрани“, дивяха се гостите.

Източник: Crimesbg.com