Българинът обича да си попийва и побийва благоверната си! Това се знае от време отдавна, но дали важи и за Емилия?!

Още нашите прадеди са били на мнение, че жената става по-послушна, ако и размажеш няколко туката в лицето. Каква обаче е разликата между обикновения бияч, който не може да си покаже агресията другаде, освен в къщи, пред половинката си и този, който разполага с пари. Разликата е баш в това – в многото пари. В количеството финикийски знаци, които той пръска, ако е „сгазил лука” и не иска да бъде съден.

Фолк певицата Емилия, поредната в живота на съпруга си Константин Динев, бос на футболния тим „Локомотив Пловдив”, е една от битите българки. Разликата между нея и обикновените дами е в парите. След като го излови, че мачка чаршафите с друга, Емилия избесня и хвърли много жлъч и укор в лицето на съпруга си, по-известен като Коко Динев.

emiliaВъздебелият бизнесмен не й остана длъжен и й показа нагледно кой „командва” кораба. Като и заби няколко удара с глава, нацелвайки с единия и носа й. Разбитият й нос обаче смаяният мачо реши да прикрие с щедър жест. Екскурзия до Банкок, при която мимикриралият грубиян пръснал сто бона, за да поглези понатупаната си половинка, научи Kliuki.bg.

След което поп фолк изпълнителката не спряла да „кудкудяка” по телефона на близки и колежки, колко е обгрижвана, какъв галантен кавалер и колко разкошно се чувствала в южната страна тя.

Докога ли? Докато отново демонстрациите по принципа „на си ти куклите, дай си ми парцалите” няма да наелектризира публичното пространство. Засега страстите са укротени. За пред хорските очи изпълнителката на „Така ми харесва” е загърбила горчивината от побоя и незачитането й като жена. И е простила лошото държане на съпруга си, от когото има дете. Времето обаче винаги показва истината, ще я покаже и сега.