Попфолк певицата Андреа не спира да става за смях от години, но след като се е запътила към това да остане стара мома, вече съвсем полудя. Това момиче не е наред с главата и това го твърдят много хора, които са имали досег до нея.

Изпълнителката на „Хладна нежност“ лъсна чисто гола на остров Миконос. Там тя накара мнозина да се погнусят от хигиената й.

Бившата на Кобрата показа, че спазва нулева хигиена, тъй като се пусна в басейн без бански, напълно гола. Това възмутило много от присъстващите.

„Това е басейн, недопустимо е да влизаш гол. Може да ни зарази с какво ли не“, възмущават се някои от гостите на хотела.

Тяхното опасение е да не ги зарази с някаква венерическа болест, тъй като според тях срамните й части са извор на зараза заради многото мъже, с които е била.

Андреа е отпразнувала погнусяването на околните с див купон на яхта. С нейна приятелка са се развихрири на хита на Бритни Спиърс "Baby one more time", като певицата по едно време се показва чисто гола, на някои снимки пък силиконовата й гърда е изскочила.

Няма съмнение, че подобни действия са присъщи на изключително простоват човек. Че Андреа не е гений, е ясно, но чак пък да симулира полов акт с жена, за да прикове вниманието, наистина изглежда жалка в очите на околните.

Иначе за хигиената й не е изненадващо, защото феновете й са забелязвали многократно, че на участия не си сменя тоалетите дори ако пее с часове. Освен това понякога изобщо не носи бельо, което също е изключително нехигиенично.

Източник: Lupa.bg