Лора  и брат й останаха  в сянка и това не е никак изненадващо. По време на скандалната афера на майка им с бъдещия крал, те получиха множество проклятия от фенове на принцеса Даяна и сега искат да водят живот затворен от обществеността.

Лора беше само на 16, когато майка й най-накрая се разведе с Андрю Паркър-Боулс. По това време всички разбраха за аферата й с Чарлз и това имаше ефекта на „бомба“. През този период семейството на Лора страда много, всички съчувстваха толкова много на Даяна, която имаше невероятната способност да накара английските поданици да се влюбят в нея, че сякаш забравиха, че Камила има две деца, които страдат от проклятия към майка си не по-малко от нея.

Освен това, когато романът стана официален и семействата на скандалните влюбени най-накрая се запознаха, се оказа, че Уилям и Хари определено са на страната на майка си. Лора се чувстваше по същия начин за бъдещия крал: тя също го обвини за развода на родителите си и изрази оплакванията си на принцовете.

Вижте тайната щерка на Камила (Как изглежда Лора и какво се случва с доведената дъщеря на краля – Снимка)

С течение на времето отношенията между полубратята и сестрата, разбира се, повече или по-малко се подобриха. Момичето учи добре: завършва Оксфордския университет и след това работи в галерията Eleven Fine Art. Личният й живот също беше много успешен. През 2006 г. тя се омъжи за Хари Лопес, известен художник

Принцовете също присъстваха на пищната сватба, а за двойката Уилям и Кейт събитието стана много значимо. Там за първи път се появиха заедно на семейно събитие. Затова херцогинята на Кеймбридж, а сега и принцесата на Уелс, нямаше как да не покани Лора на сватбата си .

Сега Лора продължава да работи като куратор на съвременното изкуство. Вярно, от момента, в който майка й стана кралица на Великобритания, момичето все пак трябваше да излезе малко от сенките. И така, Лора, заедно с децата и съпруга си, присъстваха на коронацията. Семейство Лопес често се появява на семейни събития в Уиндзор. Въпреки факта, че Лора е доведена дъщеря на монарха, нито тя, нито децата й получиха нови титли след церемонията по коронясването. Явно момичето е напълно незаинтересовано от това.

Забавно е, че внуците на крал Чарлз и кралица Камила имат едно и също име. Освен дъщеря, Лора има синове близнаци: Гюс и Луис. Най-малкото дете на принцеса Кейт и принц Уилям също се казва Луис.

Източник: Wday,ru