Галена се превръща в номер едно това лято!

Поп фолк дивата е сред най-скъпо платените певици, като много зад нея е доскоро най-оборотната Преслава, която заковаваше на тарифа шест бона на час! Доскорошната й приятелка по паспорт Галина Ганчева, по-известна като Галена обаче я удари в земята с исканите седем бона за час.

[caption id="attachment_316962" align="alignright" width="300"]Галена "скри шапката" на колежките си Галена "скри шапката" на колежките си[/caption]

Вървежната изпълнителка прави хит след хит и затова по морските чалготеки и нощни клубове се надпреварват да я канят за участия, научи HotArena.net.

Въпреки че е само на 29 години, тя умее да се пазари и си знае цената, доверяват нейни колежки и завистливо допълват, че родената в Смядово певица не пада под тази тарифа за новия летен сезон. Доскорошната най-скъпо платена нейна дружка Преслава вече остана втора след като хонорарът й не помръдна и с лев от миналогодишното ниво от шест хилки за час пеене, разбра Kluiki.bg.

Дали изпосталялото й тяло или това, че в репертоарът й липсват нови, свежи хитови парчета, но Преси си остана на старата цена. Толкова върви и пеенето на Цвети Янева, ако хотелиери и ресторантьори по морето искат да я наемат..

За пет бона на час пеене се цанят пък бившата и настояща съпруги на футболния бос Коко Динев. Анелия и Емилия. Толкова пари струва и едночасовия репертоар на „певицата на народа” Ивана. Шавливият непослушник и бившо гадже на Райна, Константин също кандисва да пее парчетата си толкова пари.

За да ги „затапи” и да им покаже, че е малко най-тях изпълнителят с кадифен глас Тони Стораро не взима по-малко от 5100 лева за час участие. Стотакът, който чалга певецът си е извоювал счита за своя лична победа и няма намерение да мръдне и на йота от него.

Най-ниска е тарифата на Софка Маринова, "плачещата сърничка” Лияна и колежката й русата фурия Камелия. Последната не успя да направи нови ударни парчета, а най-прясната й песен „Престъпно е” не успя не само да оглави класациите, но и да се нареди сред по-слушаните парчета.