Нанси Карабойчева завърши училище и се отправя към истинския живот!

Нанси Карабойчева е безспорно една от най-сладките и невинно изглеждащи победителки в конкурса "Мис България". Момичето с руса коса и очи сини като метличина от село Юнаците, отпразнува последния си ден в школото. А като абитуриентка Нанси Карабойчева бе още по-зашеметяваща.

[caption id="attachment_315800" align="alignright" width="168"]Нанси Карабойчева Нанси Карабойчева отпразнува абитуриентския си бал[/caption]

Безспорно Нанси Карабойчева има едно предимство, чуждо на всички родни красавици в телевизионния ефир, а именно да е все така естествена и да не се забърква в излишни скандали с единствената цел реклама. Тъкмо това я прави толкова симпатична на хората и е на път да промени общата негативна представа за конкурса "Мис България" като цяло.

Разбира се, Нанси Карабойчева не остана неразкритикувана от някои читатели по интернет форумите относно избора си на тоалет за абитуриентския бал. Роклята на Нанси Карабойчева се понрави на едни, но накара други да я спукат от бъзик и дори за я оприличат на "най-новото попълнение в редиците на Пайнер", видя Kliuki.bg.

Както сами виждате, роклята на Нанси Карабойчева е ултра къса в предната част, но задната се дипли на воали, което май беше моредно преди повече от 10 години. Деколтето е дълбоко, но не изглежда вулгарно, а цветът - да той е може би най-красивото нещо в цялата дреха. Нежният и преливащ син цвят на роклята се връзва с цвета на очите на чаровната Нанси Карабойчева и отваря погледа й още повече, пише Kliuki.net.

[caption id="attachment_315801" align="aligncenter" width="213"]Нанси Карабойчева е прекрасна като абитуриентка Нанси Карабойчева е прекрасна като абитуриентка[/caption]

Що се отнася до прическата й, там забележки няма. Косите на Нанси Карабойчева се спускат небрежно по раменете на вълни, което й придава напълно свеж и момичешки вид. За разлика от повечето абитуриентки, които умират да се правят на 45-годишни лелки на баловете си.

[caption id="attachment_315802" align="aligncenter" width="113"]Нанси Карабойчева каза сбогом на школото Нанси Карабойчева каза сбогом на школото[/caption]

Не на последно място ще отбележим, че Нанси Карабойчева сияеше от щастие не само заради бала си, но и заради факта, че до нея бе най-важният човек - момчето, с което има здрава връзка вече няколко години и двамата се обичат много.