Любимата и обичана актриса Яна Маринова представи за пример видео със своя пораснал син Никола, който преподава на деца в Гана. По този начин тя изрази мнението си пи наболели в ежедневието проблеми.

 Тя сподели с аудиторията, че е щастлива и има какво  да учи от него. Никола живял и учил до 14 годишна възраст сам в пансион в Германия. Той споделя на майка си за училището, а на нея и правело впечатление, че дисциплината е желязна. Някои от любимите му учители били едва на  20 години. Те имали умения, знания, хъс. Ако ученик им говори неуважително, това водело до изключване. Това не означава, че не  можеш да спориш с учителите, това се прави с издържани аргументи и поведение. Употребата на наркотици водела до изключване, на алкохол също.

Актрисата споделя, че си мечтае да вземем добрия пример. Тя казва, че всеки знае къде са проблемите и не иска да говори за тях. Тя е една от най-популярните актриси у нас, жена без спирачки, талант без граници и характер, който никой и никога не би посмял да обуздае.

Актрисата е само на 23, когато ражда Никола. Въпреки това само няколко години по-късно й се налага да се раздели не само с първия си съпруг Богомил, но и с Никола, който отива да живее при баща си

Източник: dir.bg