Колкото и да я "хранят" медиите, певицата е адски щастлива!

Преслава ще се омъжва. Тя се рее в облаците от щастие, макар медиите ежедневно да пишат небивалици срещу нея, да я обявяват за анорексичка и какво ли още не. Поп фолк принцесата загърби цялата помия заради любимия си мъж Жоро Бирмата. А той най-накрая се престраши да й поиска ръката.

Отговорът на Преслава, разбира се, е положителен, а сватбата на двамата ще бъде през лятото. Вместо годежен пръстен, Бирмата подарил на приятелката си малкото кученце Жожо, което дори е кръстено на него.

Преслава не желае помпозна сватба, разкриват източници, близки до певицата и бъдещият й благоверен. По думите им, Преси е мъжко момиче и няма да се лигави с розови покривчици, балони и прочие. Сватбата трябвало да е изключително стилна, с дори аристократично излъчване.

PreslavaВсе още не е ясно със сигурност, но една от сватбените експертки, която Преслава се канила да наеме, е тази, която направи умопомрачителното сватбено парти на Кремена и Магърдич Халваджиян.

След като стане официално жена на Бирмата, Преслава смятала да се отдава повече време на дома и семейството си, отколкото на кариерата и непрестанното тичане по нощни заведения. А и вече сериозно мислела за дете. Пожелаваме им го!