Вижте новия дом на Лео Ди Каприо, кино звездата закупи жилище от музиканта Моби. Моби ремонтирал красивата къща в Лос Анджелис - в скъпия район ,наречен Los Feliz близо 2 години.

Положил доста усилия да я обзаведе и стегне по своя собствен стил и накрая така и не живял в нея, но пък досега все още обитава имението в съседство. Лео се похвалил с покупката си в социалните мрежи, където показа и снимки от жилището. То определено е класически красиво, обзаведено в светли тонове и мебели. Лео дал близо пет милиона за този дом в Лос Анджелис, това според източници, както се пише и от изданието "Ева", това е близо половин милион над първоначално обявената цена за имота на Моби. Разбира се, за звезда като Ди Каприо такива суми не са проблем, да припомним, че Леонардо е едно от златните момчета на Холивуд, започна доста млад, а днес на над 40 е истинска реализирана звезда, освен това с изявен талант. Желаем му и ние от "Клюки.бг" успех и много хубави, релаксиращи дни в новия дом.  

В галерия можете да видите част от интериора на дома, който Моби е обзавел, но сега Лео ще му се радва срещу 4,9 милиона долара - цена на имота.