Водещата Ани Цолова вече няма как да отрече за рекордната си заплата!

Водещата Ани Цолова месеци наред отричаше, че е избягала от Би Ти Ви в Нова телевизия заради двойно по-високата заплата, на която се уреди там. Тя упорито бягаше от приказките на колегите си, че се е продала за възнаграждение по-високо от 8 000 лева, което обаче се оказа самата истина.

[caption id="attachment_320199" align="alignright" width="300"]Ани Цолова Ани Цолова се мести в тузарска къща в Драгалевци[/caption]

В противен случай няма как да си обясним откъде Ани Цолова и съпругът й Васил се сдобиха с над 240 000 лева за новата къща, която си купиха в баровския квартал Драгалевци. Къщата е разположена на малка и зелена уличка, като лежи върху площ от 180 квадратни метра. Само дворът на новата къща на Ани Цолова е близо половин декар, пише агенция Пик.

Към момента в новия дом на Ани Цолова кипи усилен ремонт, а наоколо е пълно с майстори. Днес, след като свърши работата си в телевизията, Ани Цолова побърза да напусне студиото, но не отиде на фитнес, както обикновено, а се качи в новата си кола "Нисан Микра" и отпраши към Драгалевци.

[caption id="attachment_320200" align="aligncenter" width="300"]Ето я новата къща на семейството на Ани Цолова Ето я новата къща на семейството на Ани Цолова[/caption] [caption id="attachment_320201" align="aligncenter" width="300"]Ани Цолова дава поредните нареждания на работниците Ани Цолова дава поредните нареждания на работниците[/caption]

По пътя тя се отби в няколко строителни магазина, за да разгледа и да се снабди с последните необходими неща за ремонта. Очевидно къщата на Ани Цолова и семейството й не е чисто нова, но изглежда чудесно. Ани Цолова и Васил обаче ще я преправят изцяло по свой вкус, затова водещата вече успя да вбеси майсторите с капризите и нарежданията си.

[caption id="attachment_320202" align="aligncenter" width="300"]Водещата прекарва всяка свободна минута на мястото на ремонта Водещата прекарва всяка свободна минута на мястото на ремонта[/caption] [caption id="attachment_320203" align="aligncenter" width="300"]Съпругът на Ани Цолова с тузарското си бъги Съпругът на Ани Цолова с тузарското си бъги[/caption]

След като Ани Цолова пристигна в Драгалевци, минути по-късно там се появи и мъжът й Васил, яхнал тузарското си бъги. Не може да не признаем, че визията на Васил е твърде променена, а той е доста напълнял и изглежда остарял.

"До него Ани Цолова изглежда като щерка му, а синът им Калоян сякаш му е внук. Но няма какво да си кривим душата - новата им къща е върхът", коментират колеги на Ани Цолова, която освен въпросните 240 000 лева за къщата, явно разполага и с още 80 000 лева - колкото ще им излезе ремонтът.

Разгледайте ексклузивните снимки на къщата на Ани Цолова от днес!