Черната Златка потресе обикновените хора с новата си изцепка Черната Златка не искала да се меше с обикновените хора

Черната Златка явно се е взела доста несериозно, щом отказва болница след болница за бъдещия си син. Моделката Златка Димитрова вече е решила какво ще прави. Хубавицата категорично отказвала да се омешва с простолюдието и с по-мургавата част на българите и иска малкото й да дойде на бял свят в частна клиника.

[caption id="attachment_315832" align="alignright" width="300"]Черната Златка ще ражда срещу два бона Черната Златка ще ражда срещу два бона[/caption]

Черната Златка категорично отказвала деня, в който ще дари живот на извънбрачното дете на своя любовник Мирослав да стане в обикновено болнично заведение, съобщава HotArena.net.

Черната Златка непрекъснато била навивана от своите ВИП-дружки да ражда в частната столична клиника „Надежда”. Била готова да се ръсне с два и повече бона, но да се чувства като знаменитост от висока класа, а бъдещото отроче на благоверния й Миро крал.

Раждането на първото й дете щяло да струва толкова на плеймейтката, защото нямала здравни осигуровки, а в държавната болница справката сочи, че Черната Златка щяла да стане майка само срещу осем стотака, разбра Kluiki.bg.

Но Злати Димитрова категорично заявила, че наесен, когато е определен термина й бебето й ще се роди само при лукс условия. Брюнетката се втрещявала само при мисълта, че малкото щяло да поеме първата си глътка въздух в компанията на бедни българи или многодетни ромки. Победителката на последния сезон на "VIP Brother” още от сега си запазила лукс апартамент в шикозната болница на звездите.

Втората стая в него била предвидена за майката на Черната Златка, която щяла да я придружава. Стаите били оборудвани с последните екстри на техниката – имало камери за проследяване на бебето, таблет, компютър, телевизор.

Бъдещият татко Миро също имал възможност да следи сина си през Интернет и да наблюдава всеки един миг, преди двамата с майка му да бъдат изписани. Въпреки клетвите и хулите на майката на Миро към новата си снаха, Злати се чувствала отлично и се радвала на любовта на любимия си.

Близки твърдят, че Черната Златка пърхала от радост и нетърпение да прегърне първата си рожба.