Шокиращо разкрития за Майкъл Джексън показа на кого е посветена култовата Billie Jean

Истините за живота на Майкъл Джексън излизат една по една. Последната такава дойде само преди часове и е доста шокираща. Оказва се, че Майкъл Джексън имал свой незаконен роднина, който се казва Брандън Хауърд, пишат американските медии.

Кръвната връзка между момчето и краля на попа е сигурна, тъй като ДНК-тест установи съвместимост от 99.9 процента. Веднага в САЩ гръмнаха с новината, че това е незаконен син на Джако, но всъщност е по-вероятно друго, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_309591" align="alignright" width="300"]Брандън Хауърд се оказа незаконен Джексън-младши Брандън Хауърд се оказа незаконен Джексън-младши[/caption]

Майкъл Джексън ни е завещал истината в култовата си песен Billie Jean. Там великият изпълнител пее "Детето не е мой син". Брандън Хауърд е роден през 1982 година, а точно тогава излиза наяве и въпросният хит. Става още по-интересно от факта, че майката на момчето е била наричана от Майкъл с прозвището "Били". Двамата действително са имали любовни отношения, но за да стане шокът още по-голям, Майкъл Джексън не е бил единственият от фамилията, който е имал вземане-даване с "Били". Дамата е имала връзка и с бащата на Джако. Именно той е по-вероятният татко на Брандън Хауърд, уточняват американски онлайн издания.

Отношенията между Майкъл и баща му са доста обтегнати през целия живот на Краля. Причината непрестанно бе определяна като завист на родителя, който също е музикант, но всъщност се оказва, че може би е нещо съвсем различно. Има вероятност въпросната "Били" да е изневерила на Майкъл Джексън с баща му и именно затова двамата да са се намразили така. Затова и Джако е изпълнил Billie Jean, с което ни е завещал истината, че това не е синът му, а брат му.