Най-големите звездни гафове на 2019- та година са събрани тук!Няма и ден без някой родна звезда

да спретне гаф. Поле за изява дават телевизионните предавания. Още по-модерните звезди се провалят директно в социалните мрежи. Вестник „България Днес” събра моменти от звездните гафове и излагации през 2019 година. [caption id="attachment_437317" align="alignright" width="300"]гафове Ето ги най-яките звездни гафове за 2019-та[/caption]

Андреа прекали с корекциите

Безспорно най-грандиозните гафове през тази година спретна Андреа. Фолк дивата реши да коригира всяка своя снимка която пуска в социалните мрежи. Певицата до такава степен губи представа за реалността, че дори успя да размести устата и носа си на снимки. Изпилената до неузнаваемост блондинка бълва секси фотоси от различни дестинации. Уви, феновете не спят и често постват снимки - така както изглежда в действителност. Певицата се разгневи на последните нападки по неин адрес и разкри че срещу нея има кампания подета от врагове.

Два фала на финала

Грандиозният финал на риалити предаването „България търси талант” ще бъде запомнен с цели два големи гафа. Компютърна грешка отне победата под носа на гения Георги Георгиев. Изумителният математик трябваше да направи сложни изчисления на живо, които мигновено да бъдат проверени от софтуер. За отрицателно време Георги успя да направи изчисленията, като самият той се учуди от финалния резултат от една грешка. Оказа се че не Георги смята грешно, а машината. Същевременно Лудият репортер Даниел Петканов, който тази година е водещ на предаването разказа виц с доста тъп край по адрес на „златните момичета” и си навлече гнева на Илиана Раева. „Когато до теб застанат спортисти и личности от световна величина - златните момичета на България, до каквито се съмнявам че някога си се докосвал, не се прави на велик водещ и не разказвай тъпи вицове, а покажи уважение към постиженията им, и към всичко онова на което са носители! Такъв срам, тъпотия и липса на такт и мярка може да се види само от псевдо звездите превзели бг телевизиите”, написана възмутена Раева във Фейсбук.

„Мис Плеймейт” Михаела Тодорова посвири в „Черешката”

С еротично свирене на гайда се изложи новата плеймейтка Михаела Тодорова в „Черешката на тортата”. Сексбомбата реши, че участва в еротично, а не в кулинарно шоу и грабна мунщука, така както всеки един мъж би искал да го направи. Красавицата обаче не се съобрази с времевия диапазон, в който се излъчва предаването и стана за смях пред почитателите на „Черешката на тортата”. Гневни родители я разкостиха в социалните мрежи заради неприличното и поведение.На екрана липсваше и червена точка, а предаването приличаше по-скоро на филм за възрастни.

Ричи се покри

Само и само да стане милионер, Ричард Величков нагази в мътните води на хранителните добавки. Мистър София реши да продава незаконно таблетки, които са забранени. В резултат на това участникът в последния Вип Брадър стана обект на полицейско разследване. Ричи се покри от звездния небосклон и спря да рекламира отровните хапове. Друг риалити герой - победителят в първото издание на „Къртицата” Любомир Жечев направи собствено разследване за шумно рекламираният от фитнес инструктора продукт за отслабване Липовон. „Величков твърди че вносител на произведената в Мексико хранителна добавка, с която се свалят по пет килограма на месец. Сериозно се съмнявам, че това момче може да внесе някакъв продукт в чужбина, камо ли от Мексико. Казах си, щом продуктът е мексикански, значи трябва да има някакъв официален сайт на този чудотворен препарат. Ho Ричко насочва потребителите към официалния сайт липовон точка com, който изглежда като скалъпен в час по информационни технологии. Има само една снимка на продукта и нескопосан Photoshop”, изригна Любо Жечев. След като беше разкрит Ричи дори изяде боя. Псевдо бизнесменът от Мада беше понатупан от бабаити посред бял ден, а най-вероятната причина са неуредени сметки с рекламодатели.