Як купон си спретнаха навръх Нова година Златка Райкова, по-известна като русата Златка и нейния възлюбен.

И не къде да е, а в курортното зимно градче Банско, съобщава Kliuki.net.

Хубавицата беше на седмото небе от щастие. Миризлива партенка се оказа тиражираната новина в медийното пространство, че двамата с любимия й ММА боецът Георги Валентнинов са се разпъркали.

И че любовта им изтраяла от ден до пладне. Злати буквално сияела от щастие, разказват очевидци.

Влюбените не се отделяли и за миг един от друг. Били отседнали в суперлуксозен хотел, който предлагал в добавка уникални СПА и уелс процедури.

zlatka rusaУчастничката във ВИП Брадър превземаше снежните писти на Банско с лекотата на шампион по белите спортове. Защото плътно до нея беше избраника на сърцето й, който буквално я носеше на ръце .Кой кого заведе в Банско не се разбра и не е толкова важно.

По-интересното е, че пристрастяването между двамата и магията личеше на километри по снежната писта. Боецът дори не обърна внимание на красиво момиче, което се преметна като захласната до него на пистата, защото го беше познало.

Той беше вперил невиждащи очи в спускащата се преди него руса фурия и я обгрижваше с поглед, за да не й се случи нещо неприятно или да не падне по трасето.

Дните, когато русата Златка купонясваше до откат по заведенията с една камара народ, включително и с поредния баровец до себе си, вече отмина, твърдят нейни близки.

Двамата с Георги са си толкова самодостатъчни, че никой не беше забелязан да е заедно с тях на почивката. Меракът на Златка Райкова може и да се изпълни, новата година да я дари с детенце на ръце.