Фики Стораро получи огромен удар точно в новогодишната нощ

Синът на Тони, Фики Стораро изпищя от зли същества. Точно преди часовника да закове на дванадесетия час, бандюги се вмъкнали в тузарското му жилище и здраво го отарашили. Това не бил дядо Коледа, който се вмъкнал в комина, а проникнали през вратата. Необезпокоявани! Крадците не се сепнали нито от охранителните камери, които опасвали целия му дом, нито от известността на стопанина на дома, пише HotArena.net.

Те успели да задигнат дори и задграничните документи на певеца. Това спънало участието на младото попълнение на поп фолка, който имал покана да пее точно по нова година в съседна Македония. Заради книжата, които задигнали наглите обирджии певеца не успял да замине на партито в съседната страна.

[caption id="attachment_332711" align="alignright" width="300"]Фики Стораро получи неочакван удар Фики Стораро получи неочакван удар[/caption]

Фики Стораро обаче обеща в социалната мрежа, че ще се реваншира на всички македонци и след като бъдат издадени нови документи, ще ги зарадва с повторно участие, което апашите провалиха.

Това не е изолиран случай сред известните ни хора. Наглеците успяха да оберат няколко пъти и дома на друг негов колега Коцето. Константин пострада и когато цялото му семейство си беше в къщи. Апашите тарашиха луксозното му жилище цели седем пъти в тузарския квартал и обираха красивите вещи, които бяха в него, припомни Kluiki.bg.

Накрая Коцето в типичния си стил им заяви в социалната мрежа, че следващия път ще постави ключа за външната врата на определено място. Не само това, но той даде дума да им каже дори къде е, за да не се бъхтят крадците напразно.

След което Коцето се изнесе от фаталния си дом и си купи друго жилище, което обаче не разкри в кой квартал на столицата е. Така той парира набезите на наглите обирджии. Сега вероятно неговата съдба е застигнала и младия му колега Фики Стораро. Синът на певеца глас е решил да засили охраната и повече да не допуска посегателства над дома си.