Идва период, когато връзката между двама ескалира в по-горен, духовен етап

Тогава човекът до сърцето си ти става толкова необходим и незаменим, че те изпълва тотално и ти започваш да го чувстваш като частица от себе си.

Затова и никак не е странно, че двойка, достигнала „нирвана” на съвместимостта си може дори да е еднаква и в сънищата, които ти идват през нощта. В това са убедени специалистите.

grisha i masha

Подобно напасване в емоционален план са достигнали и тенис легендите, невероятните Мария Шарапова и Григор Димитров.

Както съобщават американските медии, те признали своя „грях” пред специалисти, които ги успокоили, че в това няма нищо налудничаво.

Просто двамата до такава степен се обичали и били свързани един с друг, че дори и нощем не искали да се напуснат и за миг. Но тава, което тормозело звездите е, че съновиденията им в голяма степен били кошмарни.

За най-одумваната двойка в тениса нощните преживявания вече не били инцидентни.

Двамата влюбени разказвали как, веднага щом заспивали, навлизали в тъмен и необятен лабиринт, из който се губели и потъвали все повече и повече. И то без да успеят да се доберат до необходимия изход. Тази ужасяваща тревога преживявали насън винаги, когато им предстоял оспорван и важен мач със стратегически противници.

Неотдавна, при турнира в Мадрин Маша сподели, че след няколко години планира да навлезе в нов период.

Тя недвусмислено даде да се разбере, че с радост ще се прехвърли в ново амплоа- това на майчинството. Засега обаче рускинята продължава да се бори на корта и да чувства силното рамо на любимия си Гриша.

http://youtu.be/9p4wavsQf9Y