Всичко продължило часове наред!

Победителката в тазгодишния сезон на Вип Брадър - олимпийската ни медалистка Станка Златева отново показа какъв човек е. След като бе буквално разпъната на кръст от медиите за интервюта след края на шоуто, тя не се поблазни да остане при столичния хайлайф, а се прибра в родното си село Крушаре.

Тъкмо там Станка се чувства най-добре, а домът й не е само нейната крепост. Той е широко отворен за приятели и гости. Нещо, което Станка за пореден път доказа, като направи невероятно парти за рождения ден на певицата Гергана.

stankaГергана, която е братовчедка на футболиста Стойко Сакалиев, стана на 29 години и бе обсипана с купища подаръци и пожелания.

Докато тя отваряше подарък след подарък, Станка разпъна софрата и я нареди така, както само нейната широка душа си знае. След това всички си спретнали купон, който приключил чак на сутринта.

А присъстващи на партито са категорични, че направо не е за вярване колко забавен, естествен и непринуден човек е Станка. И какви пиршества устройва.

Макар и с не толкова много хора около себе си, Станка, Гергана и Стойко доказаха, че могат да се забавляват като за последно. Гергана си тръгнала по-доволна откогато и да било.

Клюката носи, че след заминаването й, Стойко използвал момента, за да остане насаме със Станка, но доколко искрите между двамата са факт, или фантазия, не се наемаме да определим.