Венета Райкова пръска пари за новини от отвъдното!

Венета Райкова е луднала по окултното. Блондинката Венета Райкова не прави и крачка, без да се „посъветва” с хороскопа си. Настоящата „Голямата уста” с нетърпение очаква да дойде декември. И не заради престоящите коледни и новогодишни празници, а за да си свери часовника с корифея Гал Сансон. Той е всемирният гадател по звездите и мистичното учение кабала.

Последователите му носят червен конец на ръката, за да ги предпази от „зло око”. Венета Райкова ще се види на четири очи с гуруто, който ще посети страната ни в началото на следващия месец. Той ще й предскаже бъдещето. Венета Райкова се похвалила пред свои колежки, че е приготвила солиден хонорар на световноизвестния маг и той е от цели двеста лева. Срещу тях блондинката ще иска да узнае в подробности какво я чака в близко бъдеще, както и да й направи личен хороскоп пише в. „Уикенд“.

[caption id="attachment_330344" align="alignright" width="300"]Венета Райкова очаква с нетърпение мага Венета Райкова очаква с нетърпение мага[/caption]

На Венета Райкова той разкрил, че е била римски войник, който е умрял в битка с друг мъж. Това й казал вещият в окултните науки магьосник, като я върнал в минали прераждания. Венета разказала още, че срещите с мага я зареждали с невероятна енергия и я изстрелвала направо в небесата. Освен това всичко, което той й предсказал при срещата й през юли се сбъднали. Венета Райкова била предупредена от него, че ще поеме по нов път в професията си, научи Kluiki.bg.

Хубавицата не повярвала, тогава била водеща още на предаването „Горещо”, което се хвалело със солиден стаж зад гърба си. Но нещата наистина се случили. Както се знае, предаването беше свалено от ефир и Венета наистина пое по нов път. Магът й подметнал, че я чакат още глобални промени и тя тръпнела какво точно ще й се случи.

Зад гърба й обаче злите езици подмятат, че русокосата телевизионна водеща напълно е изперкала. Тя не само чакала с нетърпение спеца по окултното през декември, но и живо се интересувало от книги, чиито съдържание били за живот в отвъдното и след смъртта.

Ексцентричната водеща на „Голямата уста” е известна със залитането си по странности. Дали това няма да е поредното увлечение, което е от ден до пладне и ще мине скоро, шушукат си нейните колежки. Не се знае, но Венета Райкова наистина с голямо нетърпение очаква появата на Сансон.