Орлин Павлов доби вид на оръфляк! Красивият Орлин Павлов занемари визията си, угасна и бляскавата му усмивка

Певецът и шоумен Орлин Павлов тотално изгуби блясъка си. Външният му вид, който беше магнит за жените и те не го оставяха на мира, докато беше с танцьорката Яна Акимова е изтрит като с магическа пръчка.

[caption id="attachment_316365" align="alignright" width="300"]Орлин занемари външния си вид Орлин Павлов занемари външния си вид[/caption]

След като кръшната Яна скочи в обятията на бизнесмена Петко Димитров магнетичният Орлин съвсем изгуби от харизмата си. Певецът запустя, пусна дълги коси, които се развяват в безпорядък на всички страни и загрозяват увехналото му лице.

Самият Орлин Павлов потвърди, че приятелката му го напуснала и отишла при клубния бос защото искала стабилност, семейство и деца, а той още не бил готов. Важна за него била първо кариерата, но сега съжалява за избора си.

Надеждата на Орлин да си върне Яна съвсем угаснала, когато тя стана майка на момченце. До тогава лъчезарният певец все таял надежда, че любимата му може и да потърси отново ласките и обятията му, твърдят близки до шоумена.

[caption id="attachment_316390" align="alignleft" width="300"]Бившата на Орлин Павлов Бившата на Орлин Павлов[/caption]

Орлин Павлов дотолкова се е запуснал, че дори не се облича както преди. Той просто навлича каквото му попадне пред погледа, все едно е нахлузил чувал върху гърба си, одумват го негови колеги. Синеокият красавец се опита да се спаси от депресията, като си хвана ново гадже.

Русокосата не бе от известните хайлайф среди, но Орлин тръбеше, че се разбират чудесно и тя е е заела място в сърцето му, трайно „избутвайки” оттам кръшната хубавица Яна Акимова.

Но това негово твърдение се оказа прах в очите. Орлин Павлов не успя да се задържи дълго с новата заместничка на изкусителната танцьорка. От занемарения му външен вид става ясно, че в близко бъдеще едва ли това ще стори и друга жена.

Почитателките също недоволстват от гибелния изглед на любимеца си. Те одумват Орлин заради неговата слабост, но тайно се надяват и те да бъдат „застигнати” от същата любов, която желаният ерген изпитва все още към очарователната си екс приятелка.