Златка Димитрова чака първото си дете, решиха водещите по ТВ7!

Златка Димитрова чака първото си дете. Това разкриха в ефира на ТВ7 водещите Ива Екимова и Венета Харизанова, когато я видяха да влиза в студиото леко понаедряла и опитваща се да прикрие коремчето си с широки дрехи.

Златка Димитрова сияеше, а лицето й бе озарено с непозната досега светлина. Може би такава, каквато излъчват всички бъдещи майки, очаквайки първата си рожба. Запитана директно дали любимият й Миро й е направил най-прекрасния подарък, Златка Димитрова отрече, но лицето й загадъчната й усмивка издаваха нещо съвсем различно. А и каза, че дори да чака бебе, няма да го разкрие пред медиите.

[caption id="attachment_309117" align="alignright" width="279"]Златка Димитрова може би крие бременността си от суеверие Златка Димитрова може би крие бременността си от суеверие[/caption]

Предполага се, че красавицата крие новината от чисто суеверие, тъй като името й редовно е в устите на жълтите медии и по неин адрес се написаха и изприказваха милион неща. Повечето от които крайно нелицеприятни. Като се започне от конкурса Мис Плеймейт и се стигне до благотворителните й изяви, които също бяха опетнени от злите езици.

Друг факт, който насочи вниманието на водещите и ги накара да се убедят, че Златка Димитрова чака бебе, бе фактът, че в студиото на ТВ7 тя хареса широка туника от модното ревю на известен нашенски дизайнер. Въпреки че в колекцията му имаше и доста тесни и шикозни дрешки, с каквито Златка Димитрова обичаше да се разхожда до ден днешен.

Ако предположенията се оказат истина и Златка Димитрова е бременна, то това ще се разбере съвсем скоро, тъй като наедряващия й корем няма да може да се крие вечно. При положение, че Миро обаче още не е официално разведен, то трябва да побърза. За да може да даде име и законово семейство на бъдещото си дете. Не по задължение, разбира се, а заради любовта си към Златка Димитрова, която той също призна официално.