Една от любимките на публиката Галена разкри тайна за себе си!

Нажежени страсти и вихрени танци с Галена!

Галена, една от най-вървежните поп фолк изпълнителки показа това навръх двата празника Свети Валентин и Свети Трифон Зарезан. Певицата обърна няколко чашки с руйно вино и с това почете палавника Трифон, а после разпръсна към публиката искрици любов. И не само. Изпълнителката на „Утешителна награда” обаче не остана мирна.

Галена се появи в елитната софийска дискотека, за радост на мъжката публика с оскъдна връхна дреха. Тя не само показваше стройните крака на хубавицата, ами и доста „смело” отхвърчаше нагоре, като разкриваше още и още прелести. Безумните мъжки погледи не останаха незаситени.

Понеже късият дамски аксесоар всеки път се завърташе доста предизвикателно, щом фолк фурията Галена вихреше кръшна снага под ритъма на песните си. Родената Галина Генчева и позната на българската публика като Галена обаче заяви, че въпреки дръзките си одежди има тайна, която пази дълбоко в сърцето си.

[caption id="attachment_307918" align="alignright" width="300"]Галена разкри тайната си Галена разкри тайната си[/caption]

И тя е, че е способна да се раздаде докрай за своята публика, дори да разголи части от тялото си, но душата пази само и единствено за най-близките си и любими същества. Тя е неприкосновеният остров на Галена.

Така или иначе добре почерпените „валентиновци” не останаха разочаровани. Те аплодираха всеки „полет” на късата Галенина поличка, която хвръкваше при бурните й завъртания на дансинга. Шеметни овации гласовитата певица получаваше и всеки път, когато показваше на своите фенове, че умее добре да ги забавлява и взривява, щом това е необходимо.

Все пак имаше и недоволни представители на силния пол. Те намериха „кусур” на Галена, че не си е „забравила” в къщи и дамското бельо, за да успеят да се насладят тотално и без пречки на смело показваните от нея прелестни извивки.

Галена обаче остана безучастна на техните подмятания и не смущаващо продължи с репертоара и с шеметните танци.

http://youtu.be/OZApOmajrKY