Марто от „Игри на волята” по-известен като Елвиса бил семеен с дете по време на аферата с Емануела. След като  влезе в силовото шоу се превърна в един от най-запомнящите се играчи на пети сезон. Милионерът, който се осмели да си развали комфорта навън и влезе в шоуто да се подложи на  куп лишения може и да е мразен от публиката. Но няма как да му отречем, че има остър ум и яки тактически ходове. Които му помагат все повече да се приближава към финала.

Вижте каква красавица зарязал Елвиса заради Емануела (Развел се с Гергана заради фолкаджийката – Снимки)

За Марто още в началото на „Игрите” се разбра, че е един от известните плейбои на София. Притежава верига от заведения за храна. А се оказва, че Емануела му е била най-голямата любов в продължение на много години наред.

Вижте каква красавица зарязал Елвиса заради Емануела (Развел се с Гергана заради фолкаджийката – Снимки) - Снимка 2

Само, че през този дълъг период Елвиса е бил семеен. По това  време бил женен за красавицата Гергана. От която имал малка дъщеря.

Вижте каква красавица зарязал Елвиса заради Емануела (Развел се с Гергана заради фолкаджийката – Снимки) - Снимка 3

Но след като жена му разбрала за изневярата с най-секси пайнерката не му простила и последвал развод. Марто  ооставил семейното жилище на бившата си половинка защото момиченцето му било едва на 9 години. Самият Елвис има още една дъщеря и няма съмнение, че много обича децата си.

Вижте каква красавица зарязал Елвиса заради Емануела (Развел се с Гергана заради фолкаджийката – Снимки) - Снимка 4

Двете дъщери на Марто

Вижте каква красавица зарязал Елвиса заради Емануела (Развел се с Гергана заради фолкаджийката – Снимки) - Снимка 5

За връзката си с Емануела твърди, че когато не се обичали отношенията им били токсични: „И двамата сме големи инати и с мега яко его. Всеки искаше да командва другия и затова не ни се получи”, коментира преди време той.

Източник: dama.bg