Да си хванеш гадже е нещо най-нормално за повечето хора, които не бързат моментално да го изпляскат в мрежата, та цял свят да разбере какво чудо нечувано им се е случило... Е, Елена от "Ергенът" обаче явно е на друго мнение като побърза да се похвали на мало и голямо.

Да, оказа се, че Елена Сергова, която "препикаваше" три месеца около Евгени Генчев, се е опитала да го забрави в обятията на друг. Тя показа, дори натърти, че вече е обвързана, навирайки твърде лични и интимни кадри с новия си в нета.

Вижте как се натискам с гаджето: Елена от "Ергенът" си хвана чичка и го награби публично! (СНИМКИ)

На снимките се вижда как Елена и въпросният се натискат и целуват като пубертети - нещо, което е доста лично, за да бъде афиширано така щедро. Особено ако връзката ви е още в началото, както е при тях.

Очевидно обаче Елена-Антоанета иска да покаже и докаже нещо, а именно, че не е такава загубенячка, за каквато я смятаха и че Евгени може да я изрита от бъдещето си, но друг я пожела. Все едно някой се е съмнявал, че и за нея има "влак"...

"Добре бе, хванала си си гадже, ама какво ни го навираш в очите това, все едно Нобел си получила?! Голям праз! Някои по пет гаджета имат и не го тръбят. А и този чичка не може изобщо да се мери с Генчо. Той верно е дребничък и къдрав, но поне е хубавец, а този малко простее пред него", коментират в нета.