„Аз редовно не взимам наркотици, посягала съм. Пробвала съм за първи път няколко години след като дойдох в София, тогава бях на 20 г. Сега съм на 28 г.” – казва Диона в ефира на Нова телевизия. Припомняме, че в края на февруари изпълнителката бе спипана да шофира след употреба на наркотици от „Пътна полиция“. Тестът й показа наличието на употреба на кокаин.

"Никога не съм си позволявала да употребявам наркотик или забранено вещество и да се кача да шофирам, да застана пред камера или да предприема каквато и да било сериозна дейност. Никога", заяви тя пред Мариян Станков - Мон Дьо в ефира „Събуди се”.

Диона се извинява за скандалната снимка заедно с певеца Константин. Според нея това е било естествена защитна реакция. Към ден днешен съжалява за своето поведение.

„Всичко помня от този момент. Нямам какво да крия. Прибирах се от снимачен ден, много дълъг и изтощителен. Отивах към вкъщи, нямах търпение да си легна, бях много изморена. Към 4 ч. сутринта ме спряха за рутинна проверка, поискаха ми документи, аз ги предоставих“ – продължава да се оправдава изпълнителката на „Несподелената любов“.

Източник: hotnews.bg