Ваня Джаферович може да няма главозамайваща кариера на футболист, но пък умее добре да се урежда

Малцина си спомнят хърватина като гениален комбинатор на терена. Но пък той винаги умее да се урежда, във всякакви формати по медиите.

През далечната 2012 година Ваня слага край на спортната си кариера, след контузии  на терена и започва „неговото пълзене към върха“.

2014 години печели приключенското шоу „Сървайвър: Камбоджа“ и лапа голямата награда от сто бона.

После влиза в Къщата на големия брат и остава втори в състезанието.Бившият футболист от „Берое“ Стара Загора го видяхме и в петия сезон на „Като две капки вода“.

Жена му, гримьорката Енгения, също не му отстъпва по участия. Тя става една от състезателите в „Сървайвър:Панама“. Видяхме я и като биткаджийка в друго риалити-„Игри на волята“, където „спечели“ всенародната омраза на зрители и състезатели.

Двамата минават под венчило и имат две деца.

Но изненадите с амбициозното семейство не спират. Ваня Джаферович сяда на стола на Владо Карамазов. И става новия водещ на поредния сезон на „Сървайвър“.

„Благодаря на Би Ти Ви, на продуцентите на предаването, че ме избраха за водещ. Както и на семейството за подкрепата. Ще дам всичко от себе си, като истински футболист“, написа в социалната мрежа Джаферович.

„Като мушкато е, не спира да се навира“,гласят някои от негативните коментари.