Дара показа годежен пръстен и хвърли в размисли своите фенове. Тя публикува снимката в Инстаграм. Оттам заваляха куп въпроси, на които певицата не сметна за нужно да отговори.

Факт е, че до преди почивката в Тайланд пръстен нямаше. „Това е модел на годежен пръстен с диамант“, написаха категорично последователите ѝ в мрежата.

На един от фотосите, направени в Тайланд се вижда, че гаджето й е поставило влюбени човечета. Певицата му отвръща, като публикува снимка на диамантения пръстен. Това бе достатъчно да тръгне слухът, че Дара се е сгодила.

Дара и Ервин Иванов – доктор по  фармакология имат връзка от доста време. Освен с фармация той се занимава със създаването на новаторски медикаменти от канабис. Във всеки свободен момент двамата се отдават на екзотични пътешествия. Неслучайно изпълнителката сподели за първи път приятеля си по време на едно от своите пътувания до Нидерландия.

"На мен ми харесват разделите, когато знаеш че един човек не е за теб и ти не се чувстваш на мястото си, търпял си, искал си да се получат нещата, двамата сте си давали шанс.. Когато тези взаимоотношения не вървят е по-добре да ги прекратиш и да намериш пътя обратно от себе си. Смятам, че да се търси щастието от някой друг е някаква форма на зависимост така, че ако едно нещо приключва на мен ми дава свобода." – смята Дара за връзките.

Източник: telegraph.bg