51-годишната бивша чалга изкусителка Камелия опитва всичко, за да надбяга времето, да го накара да се забави и да се хване като удавник за отиващата си младост, но... не би. Днес певицата гостува на Нова тв и зрителите сами видяха отчаяните й напъни да излъже. Но кого - нас или себе си?!

Виждате Камелия тук: Хайде сега я погледнете и реално, отпреди часове! (ШОК СНИМКИ - кого лъже всъщност)

Първо - снимките на Камелия в нета нямат нищо общо с реалната й визия. Да, тя не излиза от клиниките за естетична хирургия и със сигурност вече няма милиметър по лицето й, който да не е наблъскан или с ботокс, или с филъри. Оперира си и носа като заприлича на съвършено друг човек, но...

Но истината е, че срещу гравитацията лек няма, ако ще й някой да стои зад теб и ръчно да ти опъва кожата 24/7. И това се видя от феновете й на камерите, макар че ако забележите цвета на картината, ясно личи, че по желание на дивата са използвани и филтри за видео запис.

Виждате Камелия тук: Хайде сега я погледнете и реално, отпреди часове! (ШОК СНИМКИ - кого лъже всъщност) - Снимка 2

Целият фон бе оранжево-червен, размазан и изобщо не се виждаха ясно чертите на Камелия и на водещата. А подобно нещо досега в Нова не са правили, видя се, че е нарочно и поръчано. Хайде, сетете се защо! Не е трудно!

"Каквото и да правиш, мила, от съсухрянето и увисването няма да избягаш. Повехнала си, лелче, а с тези интервенции ще повехнеш още по-бързо", коментират в нета потребители.