В пълен шок хвърли последователите си Енджи Касабие като пусна свое стори в нета преди часове. Признаваме, че и ние се потресохме и на няколко пъти проверихме дали това е нейният профил, но да - същата е. Ако не беше името отгоре обаче, никога нямаше да я разпознаем.

Виждали ли сте скоро Енджи Касабие?! Диетоложката рязко погрозня, шокът е брутален! (СНИМКИ от вчера)

Лицето на нежната и хубава доскоро Енджи просто не е същото. Диетоложката не прилича на себе си, но какво е правила, за да постигне това чудо, не е ясно. Видна е промяната в прическата й, която със сигурност не е "нейната", но рязкото погрозняване е и в лицето.

Виждали ли сте скоро Енджи Касабие?! Диетоложката рязко погрозня, шокът е брутален! (СНИМКИ от вчера) - Снимка 2

Явно Касабие си е слагала допълнително хиалурон в джуките, но си е правила и промени по самия овал на лицето - скули, брадичка, вероятно и някои други интервенции, за жалост не в нейна полза. Съчетано с различната фризура, резултатът е плачевен.

Виждали ли сте скоро Енджи Касабие?! Диетоложката рязко погрозня, шокът е брутален! (СНИМКИ от вчера) - Снимка 3

"Ужасен ужасон - бих казала! Такава красива жена беше, възхищавах й се и ми беше кеф да я гледам, а сега си търкам очите и не вярвам, че това е тя. Абе, колко трябва да ти е умът, за да платиш сума пари и да те направят на чучело?! Разбираемо е жена да иска да се поддържа, да се подмлади, но не и да се загрозиш целенасочено", коментират в нета.

Явно обаче самата Енджи се харесва, в противен случай нямаше толкова гордо да покаже новото си Аз пред всички.