Суетата и манията за криворазбрано "съвършенство" не подмина и жената на Криско - Цвети Петрова. Бившата стюардеса редовно посещава своя дерматолог, а очевидно се е подлагала не само на уголемяване на устните и балконите.

За това сочат нейни стари снимки в нета, по времето, когато беше още действаща стюардеса. Наясно сме, че Цветелина Петрова като цяло превъзхождаше бившото гадже на рапъра - Ася Капчикова. Цвети винаги е била по-хубавичка, с по-кукленско лице, но разликата с днешната й визия е видима.

Виждали ли сте Цвети на Криско преди корекциите?! (Ето каква е била - СНИМКИ)

Първото, което прави впечатление е, че нослето на Петрова преди е било доста по-месесто и голямо от настоящото, което явно е коригирано. Това може да стане не само с ринопластика, но и с поставяне на филъри от изкусен специалист в областта.

Виждали ли сте Цвети на Криско преди корекциите?! (Ето каква е била - СНИМКИ) - Снимка 2

За устните е ясно, че няма какво да говорим, но скулите, овалът на лицето и брадичката на Цвети също са много по-добре подчертани. Веждите й също са различни, а кожата очевидно минава през чести и системни освежавания.

Петрова си сложи също и силикон в пазвата, но се съобрази с мнението на пластичния си хирург и не шашна с кубици, а го направи деликатно. За това я поздравяваме, защото не са малко пародиите, които ежедневно виждаме на екрана и по улиците.