Райна направи див купон насред "Мегаденс" и показа, че още умее да забавлява феновете

Невероятната Райна лъсна във Facebook с уникални снимки от купона в "Мегаденс". На тях фолк дивата ясно показва как трябва да се вихриш в компания. Тя пее своите хитове, а около нея има тълпа от почитатели, главно мъже, видя Kliuki.bg.

Всъщност всички младежи много се радват на Райна и това е логично. Тя показва доста хубаво телце насред Студентски град. Невероятният чар на певицата не е някаква тайна. Тя определено знае как се привлича мъжкото внимание. Затова в случая може само да се полюбуваме на прелестите й.

[caption id="attachment_308384" align="alignright" width="300"]Райна купонясва с компания в "Мегаденс" Райна купонясва с компания в "Мегаденс"[/caption]

Въпреки че на външността на Райна не се обърна особено внимание по време на "Биг Брадър Ол Старс", не можем да кажем, че поп-фолк певицата отстъпва по нещо на Златка Райкова или пък Златка Димитрова, които непрекъснато бяха "набивани" в очите на зрителите като красавиците на Къщата.

В Студентски град Райна определено показа на всички как една 32-годишна дама може да се вихри по дискотеките. Това е доста добър пример за всички онези, които се определят за "престарели" за купона, което е нелепо. Просто е видно, че който си го може - си го може.

[caption id="attachment_308387" align="aligncenter" width="300"]Райна между двама мъже, със сигурност я желаят Райна между двама мъже, със сигурност я желаят[/caption] [caption id="attachment_308388" align="aligncenter" width="300"]Всички на хорото - Райна пее Всички на хорото - Райна пее[/caption] [caption id="attachment_308390" align="aligncenter" width="300"]Megadance Уау, Райна е във вихъра си[/caption] [caption id="attachment_308391" align="aligncenter" width="300"]Публиката е в екстаз Публиката е в екстаз[/caption] [caption id="attachment_308394" align="aligncenter" width="300"]Ох, Райна! Ох, Райна![/caption]