Зараждащите се чувства между Беба Янева и Виктор в Биг Брадър нарастват с бясна скорост, особено що се касае до него. Батката очевидно е яко лапнал по едрогърдата силиконка с хиалуронови джуки и не се отделя от нея. Снощи обаче Беба, или Теодора, както й е реалното име, го фрасна здраво през лицето. С думи.

Двамата бяха седнали на леглото й, когато тя изведнъж му каза, че се притеснява от близкото им общуване. Не, че нещо, но навън имала човек, а близостта им с Виктор можела да излезе неразбрана правилно.

"Може да изглежда все едно имаме нещо, ама то ние нямаме нищо... Все пак имам някаква отговорност към човека... не, че го знам сега той какво прави, де... Между нас нищо няма и не се е случило и... не знам дали ме разбираш правилно. Не ти казвам, че не искам да общуваме, но...", каканижеше Теодора, от което стана ясно, че хем я боли, хем пък я и сърби.

Видно е, че тя не иска да прекъсва "топлите" си отношения с Виктор, но се и опитва да се прави на интересна с лека дистанция, с която още повече да го "чопне". Не, че й е нужно, защото Виктор я гледа като пребозало теле и вече със сигурност е готов и да си легне с нея в Къщата - нещо, което се бе зарекъл, че няма да направи публично.

Тепърва ще видим как ще се развият нещата между двамата и дали огънят ще се разгори.

Източник: Crimesbg.com