Актрисата Виолета Марковска напоследък изглежда толкова зле, че вече не остана неин колега, който да се съгласи на любовни сцени с нея. По-лошото за нея обаче е, че с тази визия няма как да възбуди съпруга си.

Слуховете вещаят, че двамата си лягат все по-рядко заедно. Ивайло не бил заинтересован от нея в сексуален аспект и как да го вини някой, когато жена му плаши без грим, а все още не е никак стара.

Актрисата, която познаваме от сериалите „Шивачки“ и „Столичани в повече“, е само на 35 г., но очевидно двете десетилетия на непрестанно гримиране са изтощили лицето й и са я състарили жестоко.

Някои, които я познават от дълго време, пък твърдят, че Вили винаги е била грозновата в лице, но винаги се е показвала пред хората гримирана и така е оставила впечатлението, че е хубава.

На всичкото отгоре Марковска не е особено надарена в бюста, което прави загадка какво е видял Ивайло у нея преди 10 години. Тя е на челните места в актьорската гилдия у нас в това отношение.

Очевидно самата Вили вече се е усетила, че с тази покъртителна визия няма шанс сред младите и красиви актриси и е напът да зареже напълно тази професия. Затова следва „Психология“ в НБУ. Избрала е най-лесният университет, защото за тази специалност другаде се изисква умът ти да сече, а това не се забелязва у Виолета Марковска.

Източник: Уикенд